Opnamestudio

 

Sinds maart 2017 beschikt Zangstudio Duende over een eigen opnamestudio, waarin professionale geluidsopnames met een hoge kwaliteit gemaakt worden. Deze studio is gevestigd in Oss, maar is ook mobiel. Hiermee zijn we in staat om op locatie, grotere projecten op te nemen. Zowel solisten, als ensembles zijn welkom voor het maken van opnames. En heeft u weleens gedacht aan een teambuildingsactiviteit of vrijgezellendag waarin het opnemen van een lied centraal staat?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via het contactgedeelte van de website.

Leerlingen van Zangstudio Duende kunnen vanaf september 2017 kiezen voor een geheel vernieuwd lesconcept waarbij studio-uren inbegrepen zijn in de lesprijs.

 

Liedje op maat cadeau geven?

Een bijzonder cadeau geven voor bijvoorbeeld een geboorte of bruiloft? Zangstudio Duende maakt liedjes op maat. Voor de mogelijkheden en prijzen neemt u vrijblijvend contact op via het contactgedeelte van de website. De onderstaande video 'Little one' is een voorbeeld van een lied dat werd geschreven voor de geboorte van de kleine Flore, nichtje van Nanneke. Op het youtube-kanaal van Duende staat nog een ander voorbeeld van een op maat gemaakt lied voor een bruiloft. De titel hiervan is 'Love is just around the corner.' En voor een echte kersthit zoekt u op: 'De mooiste tijd van het jaar.'