Individuele zang-, piano- en theaterlessen

Zangstudio Duende heeft de volgende speerpunten:

  • Het aanleren van een goede zang- en speltechniek;
  • Het op een vrije en 'stromende' manier zingen/ spelen;
  • Aansluiten bij de boodschap van de muziek / het toneelstuk;
  • Aandacht besteden aan authenticiteit en podiumpresentatie;
  • Mensen in hun kracht zetten en van daaruit werken: optimaliseren van kwaliteiten en het sterker maken van de verbeterpunten. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord;
  • Ontwikkeling van talent op alle niveaus.

Een optimale afstemming op de wensen en capaciteiten van de cursist staat centraal in de lessen, met als belangrijkste doel groei en ontwikkeling. Passie voelen voor wat je doet en plezier ervaren in het musiceren zijn de leidraad voor de lessen.

Er zijn verschillende lesvormen en lesduren:

* Wekelijkse en tweewekelijkse lessen van 30, 45 minuten of 60 minuten les

* Tienlessenkaart van 30 of 45 minuten

De pianolessen zijn individueel en met name gericht op beginners.

Voordelen voor Duende-leerlingen:

De cursisten van Duende genieten een aantal voordelen: de lessen worden kostenloos opgenomen en na afloop per mail toegestuurd. Er wordt minstens eenmaal per jaar een gratis groepsles van minimaal een uur gegeven. Voor de echte podiumbeesten zorgt Duende voor mogelijkheden om op te treden. Extra advies of ondersteuning per mail of telefoon is inbegrepen.

Tarieven en voorwaarden voor de lessen kunnen vrijblijvend worden opgevraagd per mail of telefoon via de contactpagina van deze website.

Elke nieuwe leerling volgt een proefles waarin wordt gekeken wat het doel en de mogelijkheden zijn. Verder is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen docent en leerling, aangezien zingen/ musiceren/ coachen een hele persoonlijke aanpak vergt. Op basis van de proefles wordt bekeken welke les- of coachingsvorm de meest geschikte is.